10. december 2019

Smart City 2019 – Partnerskaber for Skalering

Den 10. december 2019, slår vi slår dørene op til årets Smart City konference, og vi håber på at se dig. 

Smart City-løsninger og -forsøg pibler frem i hele Danmark. Mere end 2.300 virksomheder og langt over halvdelen af de danske kommuner arbejder i dag med Smart City-aktiviteter. Det er et marked i voldsom vækst. Samtidig er det et marked, som kræver fokus på, at vi løser reelle problemstillinger i de danske byer. Hvordan sikrer vi os, at nye digitale løsninger spredes og gavner langt flere, så vi skaber bæredygtige byer, der lever op til FN’s verdensmål?

Dét – og meget mere – tager vi fat på, når konferencen Smart City 2019 – Partnerskaber for Skalering inviterer virksomheder, regioner, kommuner, vidensinstitutioner og interesseorganisationer ind for at diskutere, hvordan vi gennem partnerskaber, mod og passion skalerer de gode Smart City-løsninger. Dét gør vi, fordi erfaring viser, at vi gennem partnerskabsprocesser og -metoder kan komme rigtig langt med at teste Smart City-løsninger og skabe værdi for alle parter.

Konferencen giver derfor et indblik i metoder og processer bag Smart City-initiativer, som skal give andre kommuner og virksomheder mod og inspiration til at indgå i udviklingssamarbejder. Programmet er under udvikling, men vil bestå af plenum oplæg / debat og fire breakout-sessions om formiddagen og fire om eftermiddagen, som du skal vælge mellem ved tilmelding.

https://www.gate21.dk/kalender/konference-smart-city-2019-partnerskaber-for-skalering/ 

KONTAKT SCL

København

© 2017 - c.rajkai - christian.rajkai@gmail.com

  • Grey LinkedIn Icon